http://azarkhoosh2010.ParsiBlog.com در چند سال اخیر، با مشخص شدن مشکلات فراوان ناشی از توسعه بیرویه خودروهای شخصی، تغییر رویکردی به سمت گسترش حمل و نقل همگانی در شهرهای کشورمان به ویژه کلانشهرها ایجاد شده است. این سیاست درست، عمدتا به شکل توسعه شیوههایی چون مترو و اتوبوس تندرو (BRT) نمود پیدا کرده است. در این میان، سامانه مترو گرچه تاکنون در شهرهای معدودی چون تهران و مشهد جنبه اجرایی به خود گرفته است اما به دلیل جهت گیری ناگزیر سایر شهرها به سمت این سامانه، حجم سرمایه گذاری و سفرهای قابل انجام با این وسیله -که قابل مقایسه با هیچ کدام از دیگر شیوهها نیست-، از اهمیتی به مراتب بیشتر از سایر سامانههای حمل و نقل همگانی برخوردار است.
در همین راستا، «مجتمعهای ایستگاهی مترو» اصطلاحی است که در چند سال اخیر در شهر تهران متداول شده و به ساختمانها و تاسیساتی اطلاق میشود که در محل ایستگاههای مترو ساخته شده است. رویکرد اصلی نیز که منجر به شکل گیری این مجموعهها شده درآمدزایی شرکت بهره برداری مترو از طریق اخذ مجوز حداکثر تراکم فضاهای تجاری- اداری و واگذاری آن به سایر سرمایه گذاران بخش عمومی و خصوصی بوده است. متن کامل این یادداشت را می توانید در پایگاه خبری شهر الکترونیک در اینجا ملاحظه فرمایید.
91/1/6::: 5:11 ع
اولین دیدگاه را شما بگذارید
پیامهای عمومی ارسال شده
+
شعار بزرگ ژاپنیها:<br>اگر یک نفر می تواند کاری را انجام دهد, تو هم می توانی آن را انجام دهی.<br>اگر هیچ کس نمی تواند کاری را انجام دهد, تو باید آن را انجام دهی.<br>نسخه ایرنی این شعار:<br>اگر کسی می تواند کاری را انجام دهد, اجازه بده آن را انجام دهد.<br>اگر کسی نمی تواند کاری را انجام دهد, چرا ما وقتمان را برای آن تلف کنیم؟!!!<br>
|